Започна протестът на феновете на Ботев на площад Съединение. Запалянковците изпънаха

...
Започна протестът на феновете на Ботев на площад Съединение. Запалянковците изпънаха
Коментари Харесай

Протестът на феновете на Ботев започна: Колежа или смърт! СНИМКИ

Започна митингът на почитателите на Ботев на площад " Съединение ". Запалянковците изпънаха пред паметника транспарант, на който написа " Колежа или гибел ".  

Бултрасите имат три претенции:

1. Поправка на некачествено изпълнените СМР за сметка на изпълнителя.
2. Изпълнение на целия покрив върху четирите бранша с целево отпуснатите 12 млн. заем.
3. Въвеждане в употреба на целия стадион с четирите бранша на първи стадий от строителството.

" Днешният митинг не би трябвало да се политизира. Той не е за искане на още пари. Искаме строителят да заплати за некачественото строителство и то да бъде оправено. Искаме от Общината заема, който теглиха, да отиде напълно за завършването на козирката. Днешният митинг не желае спомагателни обществени средства. Протестът е разследване от отсрочване на доста неща. Няма политика и пари, желаеме качествено и бързо довеждане докрай на стадиона и Ботев да се завърне вкъщи ", съобщи ръководителят на Сдружение Ботев Борис Гиздаков, представен от 

Членът на Сдружение Ботев Бойчо Попов ще приказва пред почитателите и ще даде начало на протестното шествие, което ще премине през булевардите " Шести септември " и " Цар Борис III Обединител " и ще приключи пред Община Пловдив.

На площада са се събрали много хора и още почитатели се причисляват към тях. Бултрасите разпънаха и плакати, на които написа " 100% Колежа " и " 99% Зико гърмиш "!

Около 18:20ч. бултрасите потеглиха към Общината.

 

Очаквайте детайлности!







Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР